Select Page

Echipa RODERMA

RODERMA este primul centru de dermatologie estetica din Iasi, unde medicii sunt specializati in tehnici de umplere a Ridurilor, volumetrie faciala, Dermatoscopie, interventii chirurgicale, utilizarea toxinei botulinice, tratamente cu laser si YPL.

RODERMA este de asemeni prima clinica particulara de dermatologie din Iasi , unde diagnosticul clinic este urmat la nevoie de cel histopatologic, iar tratamentul se face cu cele mai performante aparate Laser din Moldova.

RODERMA este primul cabinet de dermatologie din IASI cu contract ISO al calitatii, pentru ca dumneavoastra sa fiti mai multumiti de produsele si serviciile noastre.
Dermatologul poate avea grija de pielea, mucoasele, parul , unghiile adultilor, dar si ale copiilor. Aspectul pielii se poate imbunatati cu ajutorul unor substante chimice, raze laser sau chirurgical.

RODERMA este sănătate înainte de toate!

Prof. univ. dr.

Anca Zbranca

 • profesor universitar specializat în dermatologie și terapie cosmetică, U.M.F. “Grigore T. Popa” Iași
 • medic primar primar dermato-venerologie

M-am născut în Iași in 1966 şi am trăit din primele zile de viață între pacienți şi medici, în spitalul „Sfântul Spiridon”, la mansarda unde locuiau tineri medici familiști şi personalul mediu medical cu ai căror copii mă jucam cu parafe, electrocardiografe, ciocanele de reflexe şi seringi. Tatăl meu, Eusebie Zbranca, medic şi cadru universitar, locuia, muncea şi mă creștea la „Sfântul Spiridon” şi la Universitatea de Medicină.

Prieteni îi erau colegii de facultate şi muncă, prietenii mei erau copiii prietenilor tatei.

În mod natural, mulți dintre noi am urmat părinților şi am dat la medicină sub îndrumarea cumplit de severă şi perfecționistă a lui “Valeriu” (profesorul Universitar Valeriu Rusu, mulți ani șeful disciplinei de biofizică şi medicină nucleară) şi a lui „nenea Costel” (profesorul Costel Ostin Mungiu, mulți ani șeful catedrei de farmacologie şi al laboratorului de testare al medicamentelor).

Șase ani de facultate am luptat cu doi demoni: ai chirurgiei şi ai medicinii legale. Nu concepeam să fac medicina pentru a urma altă specialitate. Eram îndrăgostită de chirurgie şi de criminalistică.

A fost să fie altfel.

În anul absolvirii facultății am fost invitată de prieteni de familie la Geneva în vacanţă. Doctorul Dumitru Lacatis mi-a spus atunci ca am altă menire.

„Ești frumoasă, deșteaptă, cultivată, desenezi şi cânţi la pian, ce să cauți tu printre cadavre?” Îl aud şi azi: „Fă medicină estetică!”

Înainte de terminarea vacantei mai aveam o misiune: să predau un colet profesorului de rezidențiat al tatei. La spitalul Mondor din Creteil-Paris, Endocrinologia era la etajul 9. Am predat pachetul şi am urcat în ascensor. După puțin timp s-a blocat. Minute lungi au durat până când a repornit şi s-a deschis la etajul 5. În fața ochilor, cu litere imense, în albastru scria DERMATOLOGIE. Mi-a fost frică să mai cobor cu ascensorul şi căutând scările de serviciu am intrat în secretariat spunând ca sunt străină şi nu știu pe unde se iese din spital. Zâmbind , secretara mi-a explicat unde sunt scările si a remarcat că vorbesc franceza fără accent străin. Am intrat în vorbă, i-am spus ca am dus un colet la fostul profesor al tatei, că sunt absolventă de medicină şi aş vrea să fac medicină estetică. Mi-a explicat ca lungul drum trece prin dermatologie şi ca aş putea scrie șefului ei dorința mea, poate ar putea să mă primească să fac specialitatea acolo.

M-am întors in Romania, i-am scris, am primit acceptul, m-am reîntors la Paris şi am trăit ceea ce pentru unii e doar un vis. Am muncit pe brânci şi am învățat zi lumină, ani de zile pentru a mă forma ca dermatolog și om de știință în Franța, la Paris, studiind cu profesorii şi medicii Jean Revuz, Phillipe Rougier, Florence Poli, Marie Francoise Avril, Martine Bagot, Pierre Wolkenstein şi alte nume cu răsunet în medicina mondială. Șase ani, pentru a-mi plăti studiile, am făcut gărzi de infirmieră, de asistentă medicală, de moașă, am lucrat ca medic dermatolog conducător de studii terapeutice şi am obținut prin concurs burse de studii. Am învățat, am “furat meserie”, mi-am șlefuit caracterul, am devenit intransigentă şi critică cu mine şi cu cei cu care lucrez.

Anii au trecut, m-am întors în ţara pe care o iubesc, am urcat treptele profesionale şi universitare una câte una ca printre furci caudine devenind profesor universitar.

Am creat cu prietena mea Dana clinicile Roderma, secțiile Dermatologie, Chirurgie Plastica, Chirurgie Vasculară, Ginecologie, Endocrinologie, Orl, Fiziokinetoterapie. Alături de ea, cu un colectiv minunat încercăm să facem maximum pentru pacienții noștri.

Profesorul Jean Revuz este şi va rămâne pentru mine mentorul prin excelență, iar tata vrăjitorul care a suflat peste rățușcă pentru ca să o transforme în lebădă.

După ani de împliniri şi sacrificii, cu dragoste şi lacrimi dedic familiei mele şi profesorului Revuz întreaga mea muncă. 

Prof. Dr. Anca Zbranca

Dr.

Roxana Chirilă

 • medic specialist primar dermato-venerologie
 • specializată în patologia dermatologică, chirurgia dermatologică și estetica minim invazivă

Dr.

Veronica Mardari

 • medic primar dermato-venerologie, cu o experiență de peste 25 de ani
 • doctor în științe medicale

Dr.

Laura Munteanu

 • Medic specialist dermato-venerologie
 • dermatoscopie, electroterapie, mezoterapie facială și corporală, terapie PRP, tratamente estetice injectabile (acid hialuronic, toxina botulinică), peeling-uri chimice

Asist. univ. dr.

Alexandru Vlase

 • medic primar ORL
 • asistent universitar, Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași

Conf. univ. dr. 

Cristina Preda

 • șef Secție Endocrinologie,
  Clinica Endocrinologie, Spitalul “Sf. Spiridon” Iași
 • Conferențiar universitar
  Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași
 • membru fondator al Asociației Române de Tiroidologie
 • vice-președinte al Societătii Române de Endocrinologie

Fiziokinetoterapeut

Adrian Alăzăroaie

Fiziokinetoterapeut licenţiat
Universitatea de Medicină şi Farmacie ” Gr. T. Popa” Iaşi, România

Scrie-ne un mesaj!

7 + 9 =

Programări

Programarile pentru consultatii si tratamente se pot face la sediile RODERMA din:

Str. Arcu nr. 10
(0232-218.444, 0332-801.801)

Str. Octav Botez nr. 17
(0232-218.234)

Contract CAS

Contract CAS Iasi pentru specializările
Dermatologie și Chirurgie Plastică
(ambulatoriu și spitalizare) 

Dr. Daniela Elena Caluschi - Director Medical

@Facebook

In memoriam 🙏colegei noastre Lenuta Buta:

✝️A murit Lenuța Buta, 46 ani, asistentă medicală în prima linie la Botoșani. A murit de Covid19 la ATI. Ea îngrijea bolnavii în timp ce alții debitau prostii pe Facebook că nu există virusul, că li se fură temperatura și libertatea, că li se bagă cipuri prin termometru în cap.
✝️A murit luptând cu virusul în timp ce niște inconștienți și pseudo patrioți strigau că oamenii nu trebuie protejați.
Lenuța a fost prea preocupată să-și riște sănătatea și să salveze viețile oamenilor.
✝️Lenuța Buta nu a avut timp să-și facă site sau canal de Youtube cum au toți idioții formatori de opinie, care îndeamnă lumea să protesteze împotriva măsurilor de protejare a oamenilor din țara asta. Ea era ocupată cu salvatul vieților.

⛪Mesajul medicului infecționist Valy Morcov pe pagina de facebook:
"Iubea oamenii. Iubea muntele. Dumnezeu a iubit-o prea mult și a luat-o la El, lăsându-ne consternați! Încă o victimă COVID-19 din rândul cadrelor medicale! Cuvintele sunt prea sărace ca să poată exprima durerea pe care o lași în urmă, Draga noastră Lenuța! Secția Boli Infecțioase Adulți este de azi mai săracă, pierzând o asistentă medicală extraordinară! Am rămas cu un mare gol în suflet în urma acestei nedrepte despărțiri! ✝️Dumnezeu să te ierte și să te primească în ceata îngerilor Săi! ”
... See MoreSee Less

View on Facebook

ALUNITELE (nevii)

Care sunt semnele unei alunite modificate?

In conditiile expunerii intempestive la soare /solar, microtraumatismelor repetate prin frecarea permanenta de imbracaminte,alunittele se pot modifica, avand potential de transformare maligna. Cresterea in dimensiune, colorarea neuniforma , aparitia unui halou periferic, marginile neregulate, inflamatia si discomfortul local reprezinta semne ale unui nev modificat ( displazic) si impun un consult dermatologic de urgenta.

Cum putem diagnostica precoce o alunita cu potential de trasformare in melanom?

Roderma asigura monitorizarea alunitelor cu ajutorul dermatoscopiei clasice precum si, printr-o tehnologie digitala computeritata de ultima generatie.

Cand este indicata interventia chirurgicala?

Excizia este indicata in cazul nevilor congenitali ( prezenti la nastere) giganti, celor al caror aspect se modifica in timp si a celor supusi traumatismelor repetate .Dermatologul poate indica excizie si pentru leziunile cu potential de transformare maligna .
... See MoreSee Less

View on Facebook

Stimati pacienti ,
Clinicile Roderma continua sa dea si consultatii on line .
Pentru a accesa platforma si a dialoga cu medicii nostri trebuie sa trimiteti pe watsapp pe numarul medicului cu care vreti sa intrati in contact (exemplu profesor Zbranca 0753400656)un mesaj care sa inceapa cu
semnul @ lipit de cuvintul pacient ,
apoi nume prenume
CNP ,
poza de buletin,
poza card sanatate,
textul "accept prelucrarea datelor personale " ,
poze ale retetelor vechi si poze noi ale leziunilor.

Consultatiile online prin CAS sunt asigurate de:
DERMATOLOGIE
Dr. Roxana Chirila: tel: 0745757626; email: roxy_tatarus2@yahoo.com

CHIRURGIE PLASTICA si DERMATOLOGIE
Dr. Manuela-Elena Florea: tel 0726126226; email: manuela_florea@yahoo.com
Raspunsul medicilor il veti primi dupa 24 de ore pentru a nu interfera cu consultatiile cu pacientii din clinici.

@pacient Popescu Ana , CNP 22222222223333 , accept prelucrarea datelor personale , poza buletin, poza card,poza retete , poza leziuni.
... See MoreSee Less

View on Facebook