Reguli ruletă

 1. Ruleta Electronica Mobila Pentru Cazinouri Online Cu Bonusuri Fara Depunere: Vă puteți gestiona finanțele dintr - o aplicație mobilă dedicată atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele iOS.
 2. Cele Mai Jucate Cazinouri Online Cu Bonusuri Avantajoase - De asemenea, cărțile de blackjack pot fi obținute la majoritatea librăriilor.
 3. Jocuri Populare Cazinou Fără Depozit Păcănele Mobil 2023: Cel mai bun lucru este că veți avea o rundă de rotiri gratuite după ce se termină Mega Spin.

Cel mai bun joc de română ruleta sigura

Oferta Vlad Cazino Pentru Bonusul De Bun Venit
Peste în Vegas pe roțile americane, den 0 este situat între negru 2 și negru 26 și 00 are roșu 1 și roșu 27 ca vecini.
Cazinou Blackjack Online Fără Depunere
Este un joc de cărți cu variante, și necesită o anumită cantitate de calificare și noroc pentru a juca.
Când faci prima depunere la Casino-on-Net vei fi recompensat cu un bonus de 100% până la 300 de dolari.

Cele mai bune ruleta electronica noi 2023

Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit Online Disponibile În 2023
Alte jocuri sunt de asemenea incluse, cum ar fi poker de masă, Ruletă, Video Poker, Cazinou Război și mai mult.
Cazinouri Online Cu Bonus De Înregistrare
Alegerea software-ului de descărcare sau Redare instantanee este disponibilă.
Cele Mai Sigure Aparate De Cazinou Slot Fără Depozit 2023 În România

Select Page

Aparatură medicală dermatologică

Prof. Dr. Anca Zbranca

profesor universitar, medic primar  dermato-venerologie

Dr. Roxana Chirila

medic specialist dermato-venerologie

Dr. Veronica-Ariadna Mardari

medic primar dermato-venerologie

Dr. Laura Munteanu

medic specialist dermato-venerologie

Programări:

Programările pentru consultații și tratamente se pot face la sediile RODERMA din:

Str. Arcu nr. 10 – 0232-218.444, 0332-801.801

Str. Octav Botez nr. 17 – 0232-218.234

Contract CAS

Contract CAS Iasi (ambulatoriu și spitalizare)

Dr. Daniela Elena Caluschi – Director Medical

Prof. univ. dr.

Anca Zbranca

 • profesor universitar specializat în dermatologie și terapie cosmetică, U.M.F. “Grigore T. Popa” Iași
 • medic primar primar dermato-venerologie

Dr.

Roxana Chirilă

 • medic specialist primar dermato-venerologie
 • specializată în patologia dermatologică, chirurgia dermatologică și estetica minim invazivă

Dr.

Veronica Mardari

 • medic primar dermato-venerologie, cu o experiență de peste 25 de ani
 • doctor în științe medicale

Dr.

Laura Munteanu

 • Medic specialist dermato-venerologie
 • dermatoscopie, electroterapie, mezoterapie facială și corporală, terapie PRP, tratamente estetice injectabile (acid hialuronic, toxina botulinică), peeling-uri chimice

Conf. Dr.

Tatiana Țăranu

 • Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași
 • medic primar dermatovenerolog

IPL Quantum-Lumenis

Aparatul IPL Quantum-Lumenis este o soluție completă pentru tratamente cosmetice. Emite lumină de mare intensitate care determină asupra pielii diferite efecte:

fotocoagulare (produce coagularea sângelui din vasele sangvine, cu distrugerea acestora);

fototermoliză selectivă (ţinteşte pigmentul melanic distrugând celulele care îl conţin sau pe acelea care îl sintetizează);

remodelare dermică (creşte sinteza de colagen).

Aparatul Lumenis IPL Quantum este foarte versatil, putând fi utilizat pentru:

Tratarea leziunilor vasculare (venectazii, angioame)

Dispozitivul IPL-Quantum Lumenis emite impulsuri luminoase care sunt absorbite de către hemoglobina din sânge şi sunt transformate în căldură.

Aceasta este preluata apoi de către pereții vasculari producând închiderea vaselor. Procedura este sigură şi nedureroasă datorită sistemului de răcire cu care este prevăzut laserul.

Sunt necesare mai multe ședințe la interval de 4-6 săptămâni până la vindecarea completă a leziunii.

Între ședințe este contraindicată expunerea la soare.

Epilarea definitivă

Unda laser este absorbită la nivelul pigmentului din firele de păr (melanină) şi transformată în căldură, având ca rezultat distrugerea acestora. Procedura nu este dureroasă, dar se poate resimți o senzație de disconfort.

Firele de păr cresc într-un ritm de 4 săptămâni până la 6 luni. Fiecare ședință produce distrugerea firelor mature care sunt pigmentate pe toata lungimea, deci nu toate firele din zonă. Firele tratate se vor desprinde după 2-3 săptămâni de la tratament. La următoarea ședință va fi tratată alta generație de fire de păr și așa mai departe.

Un tratament corect obține o reducere a pilozității de până la 75-90%, rămânând în continuare firele prea fine sau care nu au suficient pigment. Nu vorbim de o epilare definitivă propriu-zisă, ci de o reducere permanentă a pilozității nedorite, fiind necesare tratamente de întreținere la intervale din ce în ce mai rare.

Tratamentul rozaceei eritemato-telangiectazice

Tratamentul IPL pentru cuperoză este o metodă foarte eficientă şi rapidă de a pune capăt roșeții inestetice a pielii şi de a închide micile vase de sânge dilatate.

Dispozitivele IPL emit impulsuri luminoase care sunt absorbite de către hemoglobina din sânge și sunt transformate în căldură.

Aceasta este preluată apoi de către pereții vasculari producând închiderea vaselor.

Pentru rezultate optime şi de durată sunt necesare mai multe ședințe efectuate la interval de 4-6 săptămâni.

Reducerea hiperpigmentărilor postinflamatorii şi a melasmei

Aparatul IPL Quantum Lumenis folosește principiul fototermolizei selective (țintește pigmentul melanic distrugând celulele care îl conțin sau pe acelea care îl sintetizează), în felul acesta putând fi tratate tulburările pigmentare.

Sunt necesare mai multe ședințe, efectuate la intervale de 4 săptămâni, pe toată durata tratamentului fiind interzisă expunerea la soare.

Îndepărtarea tatuajelor

Aparatul eliberează impulsuri scurte care sunt absorbite de către celulele încărcate cu pigment (cerneala de tatuaj), având loc explozia controlată a acestor celule. Materialul rezultat din destrucția lor se acumulează sub forma unor depozite care sunt îndepărtate prin mijloacele de curățare proprii ale organismului (macrofage). Imediat după tratament apare efectul de albire a zonei.

Pot fi tratate tatuajele de culoare închisă (negru sau albastru) care au o vechime de cel puțin 6 luni. În prima ședință pigmentul se elimina în proporție de 70%. Sunt necesare mai multe ședințe, efectuate la 4 săptămâni distanță. Numărul de ședințe depinde de calitatea şi cantitatea pigmentului, vechimea și dimensiunea tatuajului. Procedura nu este dureroasă, dar se poate resimți un ușor disconfort.

Textura şi culoarea pielii rămân neschimbate la sfârșitul tratamentului.

Laserul Fraxel

Cum funcționează laserul Fraxel?

Fraxel este laserul cu lungime de undă mare care regenerează pielea. Folosește un mănunchi de raze luminoase dintr-un fascicul fracționat care pătrunde adânc în derm şi produce microzone de încălzire termică sub forma unor coloane fierbinți, asemănătoare unor ace virtuale extrem de fine.

Țesutul neîncălzit din jurul zonei tratate se contractă instantaneu şi celulele-stem cutanate sunt stimulate. Începe astfel un proces fiziologic de regenerare cutanată prin formarea de celule noi care repară punct cu punct pielea.

Ce rezultate obținem cu laser Fraxel?

Noua metodă este revoluționară, se adresează atât femeilor, cât şi bărbaților şi îndeplinește acum cele mai nebănuite vise:

 • tratamentul diverselor forme de cicatrici de acnee, vărsat de vânt sau a celor post intervenții chirurgicale – pentru cicatricile mari sunt necesare 3 ședințe efectuate la interval de 8-12 săptămâni.
 • îmbunătățirea texturii vergeturilor – se obține o corecție de 90% a vergeturilor după 4-6 ședințe efectuate la interval de 6-8 săptămâni.
 • dispar petele de melasmă, pistruii, keratozele
 • dispar ridurile fine până la moderate de pe faţă, gât, decolteu, mâini.
Cum se realizează procedura?

Procedura se efectuează sub anestezie locală cu crema anestezică. Durează aproximativ 30-40 minute, senzația resimțită fiind asemănătoare cu a unei arsuri solare. Imediat după tratament se menține gheaţă local, lucru care îl puteți face şi acasă în primele 5-6 ore.

Care este perioada de recuperare?

Pielea dumneavoastră se va decoji în primele 2-7 zile şi va fi rozalie în primele 3-6 săptămâni. Perioada de vindecare depinde de cât de profund a fost aplicat tratamentul.

Cu cât tratamentul este mai profund, cu atât rezultatele sunt mai bune, dar şi timpul de recuperare este mai lung. Unii pacienți prefera să facă doua tratamente mai puțin profunde pentru a evita o perioadă de repaus mai mare.

După aproximativ o săptămâna puteți să folosiți machiaj pentru a acoperi roșeața de pe faţă. În cazuri rare pot apărea vânătăi sau umflături, care dispar in maxim 2 săptămâni.

Când se vad rezultatele şi cât durează efectul?

Veți putea vedea niște rezultate imediat, dar rezultatele finale sunt vizibile după 3-6 luni. În timpul acestei perioade, pielea dumneavoastră va fi mai netedă şi petele se vor diminua treptat. În momentul în care culoarea pielii revine la normal veți vedea mai puține linii fine, mai puține pete şi mai multa strălucire.

Procesul de îmbunătățire după tratamentul cu laserul Fraxel se prelungește inerțial încă un an şi jumătate după ultima ședință.

Dalyance

Cum funcționează aparatul Dalyance

Combinația dintre tehnologia cu ultrasunete şi radiofrecvența din echipamentul Dalyance oferă un tratament avangardist şi inovativ în favoarea pacienților.

Secretul unui corp perfect constă într-un contur bine definit şi o piele luminoasă și fermă. Tratamentele Dalyance garantează aceste rezultate, oferind astfel pacienților mai multă încredere de sine.

Dalyance combină radiofrecvența şi ultrasunetele într-un singur echipament.

Rolul radiofrecvenței este de a îmbunătăți calitatea pielii și de a stimula sinteza de colagen prin încălzirea stratului adipos şi a țesutului cutanat cu ajutorul căldurii.

Cavitația este un tratament ce folosește ultrasunetul cu frecvenţă scăzută. Microbulele care se formează fac contact cu adipocitele şi rup membrana acestora, fără a dăuna structurilor adiacente şi respectând integritatea sângelui şi a sistemului limfatic. Grăsimea se transformă din solid în lichid pentru a fi eliminata prin sistemul limfatic în tractul urinar.

Ce rezultate obținem cu Dalyance?

Cu ajutorul echipamentului Dalyance putem obtine:

Rejuvenare facială:

reducere riduri şi linii de expresie

redefinire contur facial

lifting zona perioculară

reducere pungi de sub ochi

umplere riduri nasolabiale

Remodelare corporală:

reducere celulită

tonifiere cutanată

Elysion Pro

Cum funcționează epilarea definitivă laser cu Elysion?

Elysion Pro este un aparat de epilare definitivă ce folosește laserul diodă ca tehnologie principală.

Elysion Pro este un echipament-cheie datorită abilității de a trata orice fototip rapid şi fără durere.

Laserul aparatului Elysion Pro are o putere deosebită, putând ajunge la 10J în 20 de milisecunde. Acest lucru face din dioda laser Elysion un tratament ce poate fi folosit pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii.

Care sunt avantajele laserului dioda Elysion Pro?
Nu afectează țesuturile înconjurătoare

Dioda laser Elysion funcționează pe principiul fototermolizei selective, folosind temperaturi foarte mari pentru a distruge doar foliculii piloşi

Rezultate rapide încă de la prima ședință

Datorita acurateței şi a impulsurilor ridicate şi repetate, Elysion are rezultate bune pe orice zonă a corpului, reducând mult timpul de tratament şi obținând rezultate optime rapid.

Puterea şi rata de repetiție ridicată garantează eliminarea a peste 60% din păr încă de la prima ședință.

Conceptul “crystal freeze”

Un sistem de răcire pornit din vârful aplicatorului, bazat pe tehnologia TRT (timp de relaxare termică), necesar pentru a reduce temperatura generată de lumină la nivelul pielii.

Acest sistem unic menține o temperatură constantă de 6 grade ­Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din cameră.

Produce o senzație plăcută pe piele, făcând din epilarea definitivă cu Elysion Pro un tratament sigur şi confortabil.

Dimensiunea redusa a aplicatorului

Creat special pentru a fi folosit şi în zonele greu accesibile, aplicatorul livrează un impuls care difuzează uniform energia la fiecare folosire, pacienții experimentând astfel ședințe de epilare fără durere.

Cui se adresează procedura?

Epilarea definitiva cu Elysion Pro, prin cele 2 moduri de operare, este eficientă pentru orice categorie de pacient, fie ca acesta are:

piele închisă la culoare

piele bronzată

sensibilitate mare la durere

densitate foliculară mare și păr închis la culoare

păr fin

zone mici, greu accesibile

Lucrând într-un mod extrem de sigur și având în vedere toate variabilele care pot influenţa protocolul corect de tratament, oferim maximă eficientă și siguranță.

Programari online

14 + 5 =

Informații de interes public

Chestionar satisfacție pacienți

Acest chestionar este menit să ne sprijine în îmbunătăţirea activităţii spitalului. Răspunsurile la acest chestionar rămân anonime. Incercuiţi răspunsurile alese, iar chestionarul completat il veţi inmana catre asistenta medicala.

Clic aici pentru a descărca chestionarul

Programări

Programarile pentru consultatii si tratamente se pot face la sediile RODERMA din:

Str. Arcu nr. 10
(0232-218.444, 0332-801.801)

Str. Octav Botez nr. 17
(0232-218.234)

Contract CAS

Contract CAS Iasi pentru specializările
Dermatologie și Chirurgie Plastică
(ambulatoriu și spitalizare) 

Lista serviciilor și tarifele decontate de CAS pentru spitalizare de zi

COPLATA: Nu se percepe coplata la serviciile oferite in regim de spitalizare si ambulatoriu, in contract cu CAS

Echipa managerială

Director medical: Dr. Daniela Elena Caluschi
Șef secție chirurgie plastică: Dr. Manuela Florea
Șef secție dermatologie: Dr. Roxana Chirila

Tel. clinică: 0232218234

Program audiențe: miercuri, 11.00-13.00

Purtător de cuvânt: Dr. Daniela Elena Caluschi
caluschi@roderma.ro