Pacanele gratis fara depunere

  1. Ruleta Electronica Populară Online Pe Bani Reali: Lista noastră de cazinouri online de top din Bosnia și Herțegovina este alcătuită din site-uri internaționale de cazinouri care acceptă jucători bosniaci.
  2. Jocuri Populare De Cazinou Blackjack Mobil În Arad În 2023 - Selecția extinsă de jocuri de la LoveBet este alimentată de Red Tiger, Novomatic, NetEnt, Yggdrasil, Thunderkick, NYX, Evolution Gaming, BetConstruct și multe altele.
  3. Jocuri Ruletă Populară Cu Fructe Gratis În 2023: Site-urile de cazinouri Online s-au îmbunătățit drastic în ultimul deceniu.

Jocuri de noroc cu maimute

Cele Mai Bune Opțiuni Pentru Pariuri Gratuite La Blackjack Online Sigur
Înregistrările echipei de cercetare, disciplina jucătorului și a echipei, starea psihologică a unei echipe sau a unui jucător, schimbările în conducere etc.
Jocuri Casino Online Cu Bonusuri Fără Depunere
Acesta este tot ce trebuie să știți despre cum să plasați un pariu în Poker.
Vreau să mulțumesc Titan Poker pentru oportunitatea de a merge la Barcelona.

Promotii rotiri gratuite online 2023

Blackjack Pentru Jocuri Gratuite Noi Cu Bani Reali În 2023
La fel ca predecesorul său, Platinum Zeita moduri este despre mitologia greacă.
Jocuri De Sloturi Cu Cele Mai Bune Caracteristici În România
Puteți găsi unele dintre titlurile lor cele mai populare în cărămidă tradițională n cazinouri mortar, în timp ce jucătorii mobile se pot bucura, de asemenea, de joc în timp ce pe drum.
Jocuri Cazinou Gratuite Cele Mai Bune Pentru Blackjack Cu Bani În 2023

Select Page

Reglementarea accesului mass-media

Regulile privind accesul Reprezentanților mass-media în incinta Spitalului

Toti Reprezentantii mass-media care vor oferi informații  înregistrate audio/video de pe teritoriul sau în legătură cu Spitalului au obligația de a asigura informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor și evenimentelor.

În incinta Spitalului, accesul și vizitarea unității se face însoțit numai de către Purtătorul de cuvânt sau altă persoană(e) delegate de conducerea Spitalului, respectând zonele cu acces interzis publicului.

Accesul Reprezentanților mass-media va fi permis pe teritoriul Spitalului numai dacă aceștia își asumă prin semnătură respectarea prezentelor reguli.

Accesul în spital se face numai echipat corespunzător cu halat, încălțăminte specială și ecuson pentru identificare, în zonele și în intervalul orar astfel încât să nu tulbure activitatea cadrelor medicale sau programul pacienților, numai cu aprobarea conducerii unității.

Reprezentanții mass-media nu vor recurge la înșelăciune în vederea obținerii unor informații suținând că sunt persoane angajate ale spitalului.

Reprezentanții mass-media nu vor lua interviuri, nu vor efectua filmări sau fotografii ale pacienților din cadrul spitalului decât după ce se va obține acordul scris al acestora.

Reprezentanții mass-media care vor obține si utiliza informații din cadrul spitalului folosind mijloace de înregistrare audio/video ascunse se fac răspunzători pentru faptele lor și vor suporta consecințele. Utilizarea metodelor menționate atrage după sine interzicerea accesului în cadrul Spitalului cu alte ocazii pe termen nelimitat.

Model Declaratie Reprezentant Mass-Media

Subsemnatul…………………., jurnalist/cameraman…., la ……………………….., legitimat cu …………………………..CI NR. …., SERIA……….,și legitimația nr…, declar că mi-au fost aduse la cunoștință regulile de acces și de vizitare a spitalului………………….

Mă oblig să respect regulile spitalului, cunoscund faptul că acestea derivă din acte normative în vigoare, iar solicitările reprezentantului spitalului au drept scop respectarea legii privind drepturile pacientului, ale angajaților și alte norme ale legislației incidente în ansamblul spitalului.

De asemenea, declar că am cunoștință despre faptul că prezentarea unor date și/sau fapte nereale în legătură cu spitalul, pacienții și/sau angajații prin care s-au creat premisele producerii unor prejudicii sunt imputabile și generează obligația despăgubirii celor prejudiciați atât de subsemnatul cât și de angajatorul meu.

 

Data:                                                                                                                                    Nume prenume, Semnătura:

Programari online

3 + 6 =

Informații de interes public

Chestionar satisfacție pacienți

Acest chestionar este menit să ne sprijine în îmbunătăţirea activităţii spitalului. Răspunsurile la acest chestionar rămân anonime. Incercuiţi răspunsurile alese, iar chestionarul completat il veţi inmana catre asistenta medicala.

Clic aici pentru a descărca chestionarul

Programări

Programarile pentru consultatii si tratamente se pot face la sediile RODERMA din:

Str. Arcu nr. 10
(0232-218.444, 0332-801.801)

Str. Octav Botez nr. 17
(0232-218.234)

Contract CAS

Contract CAS Iasi pentru specializările
Dermatologie și Chirurgie Plastică
(ambulatoriu și spitalizare) 

Lista serviciilor și tarifele decontate de CAS pentru spitalizare de zi

COPLATA: Nu se percepe coplata la serviciile oferite in regim de spitalizare si ambulatoriu, in contract cu CAS

Echipa managerială

Director medical: Dr. Daniela Elena Caluschi
Șef secție chirurgie plastică: Dr. Manuela Florea
Șef secție dermatologie: Dr. Roxana Chirila

Tel. clinică: 0232218234

Program audiențe: miercuri, 11.00-13.00

Purtător de cuvânt: Dr. Daniela Elena Caluschi
caluschi@roderma.ro