Select Page

Noutăți

Proiect cu finanțare europeană pentru achiziționarea de echipamente medicale

S.C. RODERMA S.R.L. a demarat in luna noiembrie 2011 unui proiect de investitii cu finantare europeana ale carui detalii sunt prezentate in continuare.

Proiect: Achizitionarea de echipamente medicale in vederea dezvoltarii serviciilor oferite de catre S.C. RODERMA SRL

S. C. RODERMA SRL a demarat in luna noiembrie 2011 implementarea proiectului de investitii ‘Achizitionarea de echipamente medicale in vederea dezvoltarii serviciilor oferite de catre SC RODERMA SRL’, proiect finantat de Uniunea Europeana din FEDR prin Programul Operational Regional 2007-2013 Axa prioritara 4 (Sprijinirea mediului de afaceri regional si local), domeniu de interventie 4.3, Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor.

Obiective: achizitionarea de echipamente medicale performante pentru cresterea calitatii serviciilor si a gradului de satisfacere a nevoilor clientilor, modernizand astfel activitatea microintreprinderii.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de sprijinirea unei dezvoltari economice, sociale, durabile si echilibrate a regiunii de Nord-Est a Romaniei, prin imbunatatirea mediului de afaceri si a infrastructurii de baza.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

– cresterea competitivitatii societatii prin achizitionarea de catre aceasta a unor echipamente performante, respectiv:

1 masa de operatii, 1 lampa scialitica, 1 cistoscop, 1 colposcop, 1 ecograf, 1 aparat anestezie, 1 laser fractional pentru dermatologie, 1 aparat YPL – 2 capete, 1 electrocauter cu radiofrecventa, 2 autoclave, 1 lavoar apa sterila, 1 aspirator chirurgical, 1 fotoliu ginecologic, instrumentar ginecologie, instrumentar urologie, instrumentar dermatologie 2 buc., 3 truse de chirurgie-11 instrumente, 3 seturi instrumentar ginecologie, 1 set manseta de infuzie, 6 lampi dermatologice, 1 dermatoscop, 1 trusa de prim ajutor, 3 suporturi mobile aparatura, 1 puls oximetru, 1 salpingograf, 1 set 30 speculi vaginali, 8 scaune medic;

– cresterea calitatii serviciilor medicale prestate de S.C. RODERMA S.R.L. catre clientii sai;

– cresterea cifrei de afaceri cu 7% an fiecare an, pentru urmatorii 3 ani dupa implementarea proiectului;

– crearea a 6 noi locuri de munca permanente cu norma intreaga.

Investim in viitorul tau!

Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional
si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene si a Guvernului Romaniei.

Scrie-ne un mesaj!

7 + 7 =

Programări

Programarile pentru consultatii si tratamente se pot face la sediile RODERMA din:

Str. Arcu nr. 10
(0232-218.444, 0332-801.801)

Str. Octav Botez nr. 17
(0232-218.234)

Contract CAS

Contract CAS Iasi pentru specializările
Dermatologie și Chirurgie Plastică
(ambulatoriu și spitalizare) 

Dr. Daniela Elena Caluschi - Director Medical

@Facebook

Acneea, caracterizata printr-un exces de sebum, puncte negre, cosuri si noduli inflamatori, este o afectiune des intalnita la adolescenti dar, care poate aparea si la copii sau adulti. Tratamentul este unul complex, prima etapa fiind reprezentata de consultatia la medicul dermatolog. Apoi, urmeaza o serie de procedee medicale sau cosmetice capabile sa repare pielea afectata. La Clinica Roderma puteti beneficia de o tehnica moderna de corectie a cicatricilor de acnee care consta intr-o remodelare a suprafetei cutanate prin stimularea sintezei fibrelor de colagen cu ajutorul laserului Fraxel. Acesta ofera rezultate excelente, fiind cea mai noua tehnologie destinata corectiei cicatricilor postacnee cat si a altor tipuri de cicatrici. ... See MoreSee Less

View on Facebook

De ce port mască în public și mai ales în spații închise:
📷 Vreau să știi că sunt suficient de educat(ă) să știu că aș putea fi asimptomatic(ă) și totuși să îți dau virusul.
📷 Nu, nu ′′trăiesc cu frica′′ de virus; vreau doar să fac parte din soluție, nu din problemă.
📷 Nu simt că ′′guvernul mă controlează". Simt că sunt un adult care contribuie la securitatea societății noastre și vreau să-i inspir pe alții să facă la fel.
📷 Dacă toți am putea trăi cu considerație față de cei din jur, întreaga lume ar fi un loc mult mai bun.
📷 Purtarea unei măști nu mă face slab, speriat, prost sau chiar ′′controlat". Simt să contribui și eu la ceva.
📷 Când te gândești la aspectul tău, disconfortul sau părerea altora despre tine, imaginează-ți o persoană iubită - un copil, tată, mamă, bunic, mătușă, unchi sau chiar un străin - pus pe ventilator, singur, fără tine sau orice membru al familiei.
📷 Întreabă-te dacă ai fi putut să-i ajuți puțin, purtând o mască.
Copiază și postează dacă te alături.
... See MoreSee Less

View on Facebook