Select Page

Noutăți

“Când iubești, protejezi”

Cum actioneaza pe piele acest tip de laser?

Este o forma de laser de ultima generatie cu efecte spectaculoase in ceea ce priveste refacerea epidermului. Este diferit de celelalte terapii laser prin aceea ca unda patrunde sub forma unor coloane pana in grosimea dermului unde determina un proces de coagulare a tesutului. Intre aceste coloane exista zone de tegument neafectat care ajuta la o reparare mai rapida a pielii. Reepitelizarea are la baza stimularea sintezei de colagen si elastina.

Ce afectiuni se trateaza cu ajutorul laserului fractionat?

  • ridurile superficiale sau profunde, porii dilatati, imperfectiunile cutanate
  • cicatricile postacnee, postraumatice sau postcombustionale
  • leziunile pigmentare
  • vergeturile

Care sunt avantajele folosirii lui?

Dintre avantajele utilizarii laserului fractionat putem enumera siguranta procedurii, eficienta ( pielea este mai neteda, ferma, cu structura imbunatatita si aspect intinerit) si timpul scurt de vindecare cu reluarea rapida a activitatii.

Scrie-ne un mesaj!

12 + 10 =

Programări

Programarile pentru consultatii si tratamente se pot face la sediile RODERMA din:

Str. Arcu nr. 10
(0232-218.444, 0332-801.801)

Str. Octav Botez nr. 17
(0232-218.234)

Contract CAS

Contract CAS Iasi pentru specializările
Dermatologie și Chirurgie Plastică
(ambulatoriu și spitalizare) 

Dr. Daniela Elena Caluschi - Director Medical

@Facebook

Dermatita atopică este o afecțiune care determină anumite modificări la nivelul pielii, ce nu pot ficorectate complet. O îngrijire specifică, însă, diminuează foarte mult simptomele și îmbunătățeștecalitatea vieții bebeluților, copiilor și adulților care au piele foarte uscată și atopică.Pielea foarte uscată cu dermatită atopică este caracterizată de patru disfuncționalități: funcția alterată debarieră a pielii, dezechilibrul microbiomului (suprapopularea cu bacterii nocive), deshidratarea,mâncărimea și iritațiile asociate.Ivatherm lanseaza noul emolient ”inteligent” Ivahidra+Balsam Intens Relipidant 400ml, care oferă oîngrijire completă pielii foarte uscate, datorită formulei inovatoare cu IVRESYL, Aquaphyline®, ApăTermală Herculane, Unt de Shea, glicerină, alfabisabolol.Textura fluidă ușurează aplicarea și absorpția pe pielea delicată a bebelușilor și copiilor.#ivatherm #ivahidra+ #balsamintensrelipidant #emolient #pieleuscata #dermatitaatopica #microbiom#testatpediatric ... See MoreSee Less
View on Facebook
Dermatoscopia, metoda de diagnostic a leziunilor cutanate! ... See MoreSee Less
View on Facebook
O boala disparuta datorita vaccinarii obligatorii !!! ... See MoreSee Less
View on Facebook